Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски поздрави САЩ за Деня на независимостта: За нас е чест да бъдем съюзници!

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога поздрави Съединени американски щати за Деня на независимостта и акцентира, че те постоянно могат да разчитат на Украйна като на съдружник в обединението на свободните и смелите, оповестява Българска телеграфна агенция.

Президентът на Украйна разгласява в профилите си в обществените мрежи видеообръщението си към американския народ по случай националния им празник.

" Честит 4 юли, Америка! Само смелите получават самостоятелност и единствено най-хубавите измежду смелите са в положение да предадат свободата от потомство на потомство. За нас е чест да бъдем съдружник на такава фантазия, такава храброст и такава независимост ", означи Зеленски.

Той акцентира, че украинската смелост усвоява американските оръжия и обезпечава демокрацията, която всички ние ценим еднообразно.

Също по този начин, съгласно него, с поддръжката на Съединени американски щати украинската обич към свободата е запалила в тази част на Европа нов мощен пламък на свободата, който няма да угасне и ще подсигурява, че тиранията в никакъв случай повече няма да премине през Европа и това значи, че Европа няма да се нуждае от присъединяване на американски бойци в кървави борби за независимост.

Същевременно президентът акцентира, че когато Украйна се увенчае с победа в бруталната и непровокирана война, разпалена от Русия, украинската фантазия за свободен живот ще даде нова сила на американското управление.

" Сега светът ясно вижда - този, който е на страната на Украйна, е на страната на свободата. А след нашата победа светът още веднъж ще се убеди - този, който цени свободата, постоянно побеждава ", счита Зеленски.

Съединени американски щати честват Деня на независимостта всяка година на 4 юли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР